HASZNOS INFORMÁCIÓK

Néhány hasznos információ amit fontos figyelmenbe venned mielőtt bérelsz! 

A LÁGYFAGYLALTGÉP TELJESÍTMÉNYE

Hajlamosak vagyunk azt hinni,hogy a fagylaltgép az fagylaltgép, arra tervezték, hogy folyamatosan biztosítsa számunkra a nyár kedvenc édességét, pedig ez NEM ÍGY VAN!

Ugyan a fagylaltgép folyamatosan készíti a fagylaltot, mégis az a kérdés,hogy van-e a gépben annyi készen amennyire éppen szükséged van?! Ez általában arányos a teljesítménnyel. Egy kis teljesítményű gép nem tud kiszolgálni folyamatos sort, míg egy nagy teljesítményű gép feleslegesen fogyaszt több energiát egy kevésbé forgalmas üzletben.

Ne bérelj addig lágyfagylaltgépet amíg az üzletednek legmegfelelőbb teljesítményű gépét meg nem találod!

 Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a Neked legideáisabb lágyfagylaltgépet. Bérelhető gépeink a teljes teljesítmény palettát lefedik, a belépő szintű modellektől egészen az ipari változatig!  
A LÁGYFAGYLALTGÉP HŰTÉSI RENDSZERE

A lágyfagylaltgépeket kétféle hűtési rendszerrel gyártják:

  1. Levegő hűtés
  2. Vízhűtés

A levegő hűtésű lágyfagylaltgép a gépben keletkezett hőt egy ventillátor segítségével a gép hátulján vagy oldalán kifujja, ezzel biztosítva a megfelelő működést. Beüzemelése egyszerű, csak áram alá kell helyezni és azonnal használható. DE! Nem mindegy hogy hol! Ugyanis! Ezen hűtési rendszer nagyon jól működik szabadtéren, üzlet előtt, vagy olyan üzletben ahol megfelelően biztosított a légcsere. Általánosan viszont az a tapasztalat,hogy zárt térben nagy mértékben megnöveli a hőmérsékletet mivel a ventillátor a meleg levegőt az üzlet légtérbe juttatja. Kültérre ajánljuk!

A vízhűtéses lágyfagylaltgép elsősorban beltéri működésre ajánlott, mivel a gépben nincs ventillátor, a hűtést vízzel oldja meg a gyártó. Beüzemelése ezesetben sem bonyolult, Áramellátást követően pontosan úgy kell bekötni mint egy mosógépet. Normál vizcsatlakozás és szennyvíz elvezetés egy lefolyóba. Előnye a halk,hőtermelésmentes működés. Beltérre ajáljuk!

Bérelhető gépparkunkban megtalálható mindkét hűtési móddal ellátott lágyfagylatgép!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a Neked legideáisabb lágyfagylaltgépet!PUMPÁS VAGY GRAVITÁCIÓS

Ez egy nagyon fontos kérdés!

A gravitációs gép ha egyszerűen szeretnénk szemléltetni úgy működik mint egy húsdaráló. Beleöntjük a fagylaltlevet a gép tetején található tartályba, ahonnan egy lyukon keresztül lefolyik a tartály alatti hengerbe, ott megfagy és a henger elején mint késztermék távozik. Ennyi az egész!

A technológia a "pumpás" gépek esetén is ugyanez, viszont van egy kardinális külömbség! A pumpás lágyfagylaltgép tartályába elhelyeztek egy levegődúsító pumpát (lásd fotó balra). Ennek a pumpának az a feladata, hogy üzemeltető által szabályozható módon levegőt adagoljon a fagylaltléhez, ezáltal a fagylaltunk könnyebb, habosabb, krémesebb lesz. Nyisd fel a gép tetejét és rögtön meg tudod állapítani,hogy pumpás vagy gravitációs géppel állsz szemben!